Det är faktiskt varmt...

Till och med jag tycker det är varmt! Det hade väl varit helt o.k om man bara slapp åka buss o spårvagn. Det är ju rullande bastu och inget annat. Var tvungen att åka och handla, skåpen var tomma och "Merlin" hade ingen mat. Han äter bra och växer så man nästan kan se det. Han är aldrig, eller nästan aldrig stilla. Det är lek och fläng hela tiden (suck)! Man hör hans klor när han hoppar upp i soffan men konstigt nog blir det inga skador. Skönt det för det blir "skador" på mina händer,fötter och även på benen. Han tror nog att jag har träben eller något! Han klätrar upp på benen och det gör ont det kan jag lova. De där klorna är som små skalpeller och jag ska faktiskt klippa dem lite när jag bara får tillfälle, när han sover.
Nu ska ja göra mig iordning och åka och möta Hayley o Jocke. Vi ska ta en öl eller två på en pub som heter Paddingtons som ligger nära Redbergsplatsen. Det ska bli gott!

The King is dead...

I morse låg GP på mattan som vanligt. Rubriken löd "Jackson är död ".Det var inte verkligt, lite som Michael själv. Hans musik fanns i mitt liv i 80-talets London och ingen lämnades oberörd. Jag tror det var just det som var hans storhet, ingen lämnades oberörd. Folk i alla åldrar tyckte om fenomenet Michael Jackson. Det var lätt att ryckas med i de härliga dansscenerna och de oförglömliga sångerna. Runt hörnan väntade en tragedi och alla visste nog att den fanns där redo att slå till precis när som helst. Inget var normalt i hans liv och jag väljer nu att tro att han har fått ro till slut.
Musiken och dansen kommer att leva vidare så också glädjen och energin. Ett musikaliskt geni är borta men vem kan glömma videon till albumet "Thriller"?

Semester...snart.

Två veckor kvar tills semestern börjar. Tiden gick väldigt fort helt plötsligt. Solen skiner, det ni är stort! Allt blir så mycket lättare bara solen skiner och lite värme kan tränga sig in i våra frusna kroppar. Ja, åtminstone min stackars kropp.Jag trivs när det är riktigt varmt och jag har väl alltid tyckt att jag bor på absolut fel breddgrad. Vad göra? Inte så mycket men det blir en farlig massa klagande som går folk på nerverna.
I dag var den första dagen som jag lämnade Merlin hemma ensam. Lite nervöst har det varit för jag kunde inte hjälpa att fundera på vad det lilla livet hittade på i sin kattensamhet. Fantasin skenade iväg och jag såg för mitt inre öga både blommor och gardiner som genomgått en viss misshandel! Jag satte nyckeln resolut i dörren, öppnade och klev in. Allt var som vanligt, inga större förändringar som jag kunde se i alla fall. Mattorna i badrummet låg lite på snedden och i köket hade han varit uppe på bordet. Det var ju absolut inget att klaga på. Egentligen är det ingen ide att bekymra sig för han kommer att flänga runt och leka med allt som är löst. Jag får nog lägga undan en del småsaker som jag har på hyllorna. Där ligger snäckskal från La Gomera och diverse vulkanstenar som inte väger något. Tänk vad kul för en liten busig katt!
Det är små minnen som betyder en massa för mig så rädda vad som räddas kan. Jag kan ta fram dem igen när han lugnat ner sig. Underbar är han i alla fall och vilket sällskap han är. Han följer efter en var man går och jag nästan snubblar över honom ibland. Nyfiken är han till max.

Hej...nu är jag tillbaka igen!

Det var ett tag sedan! Den stora tröttheten kröp in i mig och ett stort svart moln hängde över mitt huvud. Nu är allt så mycket bättre, nu när jag vet att min mage är normal igen! Fick beskedet häromdagen alldeles lagom till semestern.
Midsommar kom och gick med ömsom regn och lite solsken då och då. Hannah ,Nicklas och barnen kom hit och hade med sig min lille katt som ska heta "Merlin". Han är svart och lite vit på magen, tassarna och lite under hakan. Han är otroligt söt. Han busar,leker och sover i den ordningen. Här är det första kortet på honom! Just nu ligger han bredvid mig här i soffan! Han är helt helt slut efter allt bus. Han lekte länge i en IKEA-kasse. Den var rolig för den lät ju lite också.

         " Merlin"







RSS 2.0