Sovit...igen.

Kunde inte gå runt i stan med Hayley efter lunch som planerat. Jag blir alldeles svag och konstig, det känns som när man skall svimma. Det är obehagligt, minst sagt. Hayley följde mig till spårvagnen och det var skönt att sitta ner. När jag kom hem var det sängen som gällde..igen! Nu har jag sovit hela eftermiddagen och sitter nu med en kopp varm choklad på soffan med kuddar och allt. I kväll ska jag i alla fal titta på K-special för det är en film om Pink Floyd och det vill jag inte missa. Det är verkligen något att se fram emot i den annars så jobbiga tillvaron. Jag känner för att gnälla, gnälla och gnälla men vad f-n hjälper det?

Här igen efter en vecka..

En hel vecka har gått och så mycket har hänt! Först ett bröllop som var som en saga. Allt gick som på räls och alla var så nöjda. Utan all hjälp hade jag inte fixat detta. Min kompis Janet,Brian(Hannas pappa)och Hannah städade och donade och jag satt där som en trasdocka och tittade på. De är underbara. Janet och jag hade lite tid för oss själva och kunde prata och prata i timmar. Nu har de åkt hem och det känns minst sagt tomt.
Vi har massor av kort på vigseln och hästfärden och vi tänkte göra CD till alla med utvalda bilder. Bra ide då folk sedan kan göra papperskopior om de vill. Det är konstigt, men jag har svårt för att beskriva med så många ord vad jag upplevde i lördags. Det var så vackert och de var fantastiskt att se Hayley komma in med sin pappa! Tårar, ja och jag var inte ensam om det. Själva vigselakten var så personlig och prästen, Karin hade gjort ett så vackert vigseltal och det var tydligt att hon hade pratat med Hayley och Jocke om deras känslor för varandra och hur de tänkte om framtiden.Hon hade också plockat två stenar på Gotland och gav dem till brudparet.
När allt var över sov jag 10 timmar utan att vakna. Jag behövde det då det kändes som om jag skulle ramla ihop som ett korthus. Nu är det vardag igen och snart är det dags för nästa behandling.

Hayleys pappa har anlänt!

Åkte ner till Nils Erikssonpl. Och mötte Hayleys pappa som precis kom med flygbussen frå Säve flygpl. Kul att se honom, det var längesedan. Hur länge minns jag inte . De åkte hem och jag handlade lite innan jag också drog mig hemåt. I kväll åker jag och Hannah ut till Landvetter Flygpl. för att möta Janet och Hannas pappa. Jag fattar fortfarande inte att Janet ska vara här en hel vecka. Tur det för vi har mycket att prata om, minst sagt!
Nu måste jag vila en stund och sedan åka ner till Kortedala Torg och handla lite mat. Usch, det är så dumt att man ska vara trött och behöva vila nu när det är så mycket kul på gång. Jag måste sluta vara så otälig.

Behandlingarna slut för den här gången..

Mådde riktigt dåligt efter min behandling i fömiddags. Kände mig helt slut och var lite orolg för om jag skulle orka ta
mig hem. Det gick bra och jag slängde mig på sängen och sov från kl.11.15 till ungefär 13.45. Skönt var det och jag kände mig levande igen. Vi skull till kyrkan kl.15.30 för genrep. Det var så fint och nu är det på riktigt! Hayley och Jocke känner av en förkylninng men jag tror det går över tills på lördag då det kommer att bli så spännande att de kommer att glömma förkylningen om den nu inte har fösvunnet.
En god nyhet tll! Mina nya glasögon var färdiga så jag åkte in till stan med Hannah som skulle åka samma väg. De är hur fina som helst och jag kunde slänga de gamla " A-lagsglasögonen". I kväll ska jag skriva färdigt mitt tal till brudparet. Det var inta alls svårt och jag är nöjd. Hoppas bara att jag inte blir nervös och snubblar på ord! Det blir nog bra och SMHI har lovat bra väder på lördag. I morgon kväll kommer min kära vän Janet från England! Helt underbart då vi  inte har träfffats på många år. Vi har aldrig tappat kontakten och det är jag så innerligt glad för. Det här bröllopet och allt runt omkring är ren friskvård  för mig. Något fint och så stort att glädjas åt . Tack Hayley och Joakim för den enorma glådje ni skänker till oss alla!

Stackars Sanna Kallur!

Det var hemskt att se Sanna Kallur stupa på första häcken. Får verkligen hoppas att hon inte skadat någon muskel eller senor. Jag och alla andra var ju helt säkra på att hon skulle ta medalj. Hoppas att hon orkar komma tillbaka efter det här. Nu orkar i alla fall inte jag mer idag utan nu väntar sängen och så blir det nya tag i morgon. Ha det gott där ute.

Operationen är över!

Det var ingen höjdare i morse kl.7.30. De packade in mig i en massa gröna tyger och till slut låg jag i vad som närmast kan beskrivas som ett tält! Fösökte lugna ner mig med att andas djupt men vad hjälpte det. Fick en massa lugnande coh det kändes bra . Det ända som gjorde ont var lokalbedövningssprutan. Det var AJ! Minns inte så mycket sedan, bara att någon bökade runt på min högra sida, utanför tältet. Efter det kördes jag ner till röntgen. Man ville fövissa sig om att allt satt rätt. Tack och lov gjorde de det. Upp till avdelning för vila. Sov som en stock i ett par timmar.Fick sedan kaffe och två smörgåsar och det var så gott, ni anar inte. Jag åkte hem med spårvagn och det gick hur bra som helst. Vilade en stund till här hemma och nu känns det bra . Det svider lite men det är inget att gny för. Det blir nog inte så mycket OS-tittande för mig i kväll utan jag ska sova och förbereda min stackars kropp för morgondagens behandling. Solen skiner och det gör mig så glad.

Städa?

Det är lite överdrivet att kalla det jag nyss roat mig med, städa. Gick runt lite mitt på golvet och jagade in de största dammråttorna i dammsugaren.Här låg en del ris på golvet tillsamans med sidenbandssnuttar efter tyllpåstillverkning. Det som känns värst är att min kropp inte vill något alls. Jag fick vila mellan varven och gissa om jag blir frustrerad! Nu sitter jag här i soffan med ett stort glas citronvatten. Helt underbart gott. Nu blir det P1 och lite mat,sedan skall jag frossa i friidrotten på TV.

Totoro...

Jag tittade på filmen "Min granne Totoro" och nu vill jag se mer anime! Jag släppte taget om min "vuxenstatus" och tog klivet in i sagans magiska värld. Kände igen känslan för den är likadan som när man läser en riktigt bra saga för barnen och tillsammans upplever man just det magiska där gränsen mellan fantasi och verklighet suddas ut. Totoro, jag undrar om vi kanske kan hitta dig i något gammalt träd i skogen? Härlig tanke! Jag,personligen, tycker att man ska se de här filmerna med japanskt tal. Dubbar man så försvinner en del av magin. En textrad förstör absolut inte helhetsintycket. Vad är det då som är så tilltalande med just anime? Själva animeringen är ett konstverk, på samma nivå som tidiga Disneyfilmer. Berättelserna tar tag i en och man följer med in i en annan värld. Jag ska titta på "Prinsessan Mononoke" härnäst och det känns spännande, samma känsla som när man håller i en nyköpt bok som man längtat efter.

Tittade oss omkring.

Vi åt middag och satt här och pratade om nästa lördag då Hayley och Jocke gifter sig i Allhelgonakyrkan! Vi bestämde oss för att åka ner till kyrkan och sedan visade jag var jag kommer att bo från och med oktober. Sedan åkte vi ner till stugan och tittade där och Eva och Håkan tyckte att det var så fint. Tänk, det är bara en vecka kvar. Lite pirrigt är det allt för det är så mycket som ska klaffa. Jag måste fixa mitt tal till brudparet och det är kul!
Nu är det OS som gäller!

Silver!

Så var nervkriget över och Sverige fick ett silver till. Tennis är bara såååå spännande och jag skall se sammandraget senare i kväll.  Nu ska jag äta middag tillsammans med min syster och hennes man. Det blir pastasallad med fetaost. Faktiskt riktigt hungrig nu.

Tennis...

Läser på aftonbladets hemsida om denna match som jag aldrig skulle orka se på! Alldeles för mycket nerver! Gode tid måtte de vinna, för det har dom förtjänat minst sagt efter gårdagens insats. Jag skall kika igen om ett tag. Sådana här matcher kan ju som bekant var a i timmar. Heja Sverige!

Blå himmel...

Vad det var skönt att vakna av att solen sken. Det bådar gott för resten av den här lördagen. Aj, min stukade fot är svullen igen! Det var inte så bra. Jag tror det beror på att jag helt enkelt gick för mycket igår. Jag får sätta på stödbandaget igen och hoppas på det bästa. Idag kommer min syster Eva och hennes man Håkan hit och hälsar på. Det blir en heldag i Göteborg, först skall det tittas på en häst ute på Hisingen , hem till mamma och sedan kommer dom till mig och äter middag och så har vi lite trevligt. Man träffas ju inte så ofta som man skulle vilja för dom bor på Orust.
Vad synd, Lasse Karonen vann ingen medalj i rodd! Vi är ett så litet land i jämförelse med alla jättenationerna med hur många utövare som helst. Nu får vi hoppas på tennisfinalen där Sverige i alla fall har en jättechans!
Nu ska jag äta en lite sen frukost och sedan gå uti det fina vädret.

Hemma igen.

Nu har jag varit igång hela dagen och det känns. Jag är TRÖTT... Hur som helst så var det verkligen trevligt att hälsa på jobbet. Många goa kramar , en fin blomma och god lunch! Vad jag önskar att jag kunde börja jobba i morgon! Var i alla fall lite delaktig i avd. "Sälens" planering och det var kul.
I morse var jag på Östra Sj. igen för provtagning inför operation på måndag. Fick också tabletter som jag skall börja ta måndag morgon. Att man inte är förgiftad. Nu skall jag slappa i soffan resten av den här dagen. Det blir väl lite OS om jag orkar hålla mig vaken men det märker jag.Somnar jag så är det inte hela världen.

En rolig dag.

Hannah och pojkar var här och vi åt kyckling med tillbehör som färskpotatis och en sallad. Andreas ville bada! Ni har ju badkar hemma tyckte jag. Men här finns roliga leksaker att ha i badet tyckte han. Han badade först och sedan ville Linus inte vara sämre. Ja, ja. Efter badet ville Andreas lyssna på" den där fina musiken". Jag vet vad han menade. Era 2, han älskar den musiken och han satte sig i stolen och lyssnade. Helt underbart att titta på honom. Han satt helt stilla och man kunde se hur han slappnade av och blicken liksom försvann in i drömmar. Halvvägs igenom skivan somnar han! Vad är det med den här musiken som har en sådan effekt på den här lille killen? Jag tror att musiken går rakt igenom honom och han kan "flyta" på den . Nästa gång han är här skall han få lyssna på klassisk musik och det skall bli intressant att se vad som händer.
Killarna ritade fina teckningar och det är alltid lika kul att få dem. Det blev också prat om det stundande bröllopet. De var väldigt nyfikna på tyllpåsarna fyllda med ris. Coolt, tyckte Linus.
De åkte hem på eftermiddagen och jag kände mig riktigt trött. Sov i tre timmar!
I morgon åker jag til Solbacken, helt och hållet jätte roligt. Jag saknar jobbet och "mina ungar" mycket mer än vad jag har tillåtet mig själv att känna. Jag menar, jobbet, det har man ju skiftande känslor för. Ibland är det hur bra som helst och ibland längtar man bara efter Fredag. Det är just detta som är det viktiga, att helt enkelt vara delaktig i en vardag med bra och mindre bra dagar.
Night, night säger jag.

Glädjeämnen!

Igår ringde jag och pratade med min chef, Ami. Hon lät så glad och tyckte att jag kan komma till Solbacken, min förskola, på Fredag! Vilken bra ide ,det är ju studiedag och det finns inga barn där. Jag blev så glad och det känns helt fantastiskt att få hälsa på och träffa alla. Kände mig upprymd resten av dagen trots att jag fick kabelbrott på datorn som jag sedan inte kunde använda. Tur att man har Hayley. Hon mixtrade lite med kabeln och nu funkar det igen.
Hayleys klänning är nu klar och den passar perfekt. Hon ser verkligen ut som en riktig prinsessa! Nu är det inte många dagar kvar till den stora dagen.
Hannah ringde och hon kommer hit i morgon med pojkarna. Vi kan äta tillsammans och bara njuta. Mina killar ,bara tanken på dem gör mig alldeles varm.
Jag tycker mig se en liten förändring på färgen under vänstra ögat. Suck säger jag, att det skall ta en sådan tid . Det är en vecka sedan jag vurpade och det gör ont i vaden och man haltar runt som en gammal tant. Man måste skratta åt eländet.
Ett brev dunsade ner på mattan och det var det jag väntade på! Äntligen skall jag få en injectionsport. Jaha, vad är nu det?Jo, det är en plastnål som opereras in i ett stort blodkärl på bröstkorgen. Det låter lite läbbigt men det skall nog gå bra det också. Vinsten är att man slipper ha ont i armen under och efter behandlingar. Alla mina blodkärl i armen har gått och gömt sig, förstår dem helt och hållet. Nu kommer jag att få dropp genom den här "porten" som kommer att sitta kvar tills den här behandlingen är slut. Klockan 7.30 på måndag skall jag infinna mig på Östra Sj. för detta ingrepp.Jag är alltid lite skakis när det gäller ingrepp men jag vet att jag får all den hjälp jag behöver. Var modig alltså! Dags att sova.
Ha det gott.


En tidig, tyst morgon.

Klockan är bara 5.00 och allt är så stilla. Tallarnas grenar där ute är också stilla och det regnar inte . Det börjar att bli ljust men himlen är grå och ser lite tung ut. Jag vaknade när GP dunsade ner på mattan kl. 4.00. Jag ger en eloge till alla tidningsbud som i ur och skur delar ut vår efterlängtade tidning. Ett stort tack ska ni ha! Kunde inte sova längre så jag gick upp, gjorde en kopp varm choklad och läste GP. Tankarna går till kriget i Georgien, bilderna berör och jag känner en tacksamhet för att man lever i ett land som Sverige. Här finns mycket som kan förbättras, det finns det alltid, men vi kan sova lugnt om  natten och vår demokrati är väl nästan självklar. Allt onödigt lidande som detta krig orsakar, all förstörlelse. När ska vi människor, om någonsin, lära oss att våld aldrig löser konflikter. Nu kommer ljuset och en helt ny dag tar sin början. I dag ska jag gå ut en liten stund om nu regnet inte vräker ner.

En bättre dag...

Idag kändes det bättre efter gårdagen då jag bröt ihop totalt. Glasögonen funkade inte utan ramlade bara ihop och det gjorde jag också. Det var tur att jag fick vara för mig själv för jag behövde det här. Det kändes så skönt att få böla och snörvla i säkert en timme. Hela kroppen blev efter detta helt lugn även om jag såg värre ut än någonsin. Det skrapade röda ögat lös som en stoppsignal. Jag satte sedan på radion och lyssnade på P1 och ett program som handlade om anime, just det, japansk tecknad film. Min dotter Hayley tittade på detta när hon bodde hemma och jag tittade ibland över hennes axel. Jag tyckte alltid att det var så vackert. I programmet berättade en 14-årig tjej om sitt stora intresse av anime och vad hon hade lärt sig av dessa filmer. Spännande tycker jag och nu vill jag själv utforska dessa filmer. Sagt och gjort . När Hayley kom hit för att åka och handla talade jag om att jag ville se på anime. Att hon inte ramlade av soffan! Riktigt kul. Hon har nu fixat så att jag kan se några filmer och det ser jag fram emot. Har sett lite "samples" och det är så vackert och berättelserna är så ovanliga, kreativa och fantasifulla. Jag tror att jag kommer att kliva in i helt nya världar precis som när jag på 70-talet upptäckte "Sagan om Ringen".
Vi har nu gjort färdigt alla våra tyllpåsar och de blev verkligen fina.Hayley handlade och nu har jag mat , frukt och allt jag behöver. Tack och lov att jag känner mig lite bättre även om jag är fysiskt svag och lite darrig. Till er där ute " Försök att fånga dagen -om framtiden vet vi ingenting".

Kloka Kråkfåglar.......

Läste i GP om olika Kråkfåglar och hur kloka de är. De kan göra verktyg av pinnar  för att sedan komma åt små larver i grenarnas håligheter! Någon i Japan hade också studerat dessa fåglar och sett hur de gick tillväga för att knäcka nötter! När trafikljusen slog om till rött flög de ner och lade ut nötterna på vägen för att sedan hämta färdigknäckta nötter när ljuset slog om till grönt! Inte illa va? Det är roligt med sådana nyheter i ens tidning!
Regnig dag verkar det bli.....för ovanlighetens skull. Jag sjunker ner i min soffa med en god bok. Jag läser just nu en bok som Ingmar Bergman har skrivit som heter "Laterna Magica". Det är en självbiografi och han berättar om sitt liv från barndomen och framåt. Vilken berättare han var! Det är så fullt av magiska detaljer, och han målar bilder med ord. En skön bok att läsa när det regnar och är grått. Nu  dags för frukost i form av kokta ägg och kaviarsmörgås. Gottans!!!!

Nu känns det bättre ....efter olycksdagen!

Nu har jag vilat i två dagar och i dag känns det mycket bättre. Mitt vänstra öga är inte vackert men det får man leva med några dagar till antar jag. Foten är inte svullen längre  men höger vad gör ont när jag ska gå. Hittade blåmärken lite överallt, på vänstra axeln,ena knä toch på ett par tår på vänster fot! Hur kan man falla så illa? Glasögonen gick ju också sönder och kunde inte lagas. Det var bara till att beställa nya. Det var längesedan jag fick nya så det var på tiden, synd bara att man skulle slå sig sönder och samman för att få nya brillor!! Ja,ja ,nu lägger jag allt det här till handlingarana och går vidare.
I dag ska jag brodera lite till och slötitta lite på OS. Tittade på sammandraget av invigningen i går kväll! Tala om svulstigt och propaganda! OS skulle inta ha gått till Kina, det är bara så. Jag menar , där fanns missiler uppställda i fall att. De har också tvångsförflyttat folk ut ifrån Peking som kan bli obekväma t.ex folk som protesterar mot övergreppen i Tibet och inte minst Falung- Gong rörelsen.Yttrandefriheten är fortfarande begränsad och även utländska journalister får rätta sig efter deras diktaturfasoner för det är vad det är,världens största diktatur! Ändå hoppas man att landet Kina ska påverkas på ett positivt sätt av sitt arrangemang av OS. Vanligt folk i Kina verkar ju vara innerligt trötta på alla restriktioner och inskränkningar i deras privata liv.

Lite till......

Känns mycket bättre nu när man har fått vräka ur sig lite negativt. Det är ju omöjligt att vara glad jämt och gå runt och låtsas som att allt är bara bra! Chokladen lade sig som bomull i magen och en ro infinner sig. Jag tror jag går och kryper ner i sängen igen. Det är skönt att bara vila och så kanske man somnar en stund i alla fall. Jag tänker på de här fina orden, jag citerar." Det är i motvind och inte i medvind som en drake stiger". Fint , eller hur? God natt och jag hoppas att ni alla sussar gott!

Mitt i natten.......

Klockan är lite efter tre och det är tyst överallt. På något sätt är det skönt att sitta här och veta att alla sover , spårvagnarna vilar och ingen är ute. Det regnade förut ,det var väl det som väckte mig ! Jag dricker varm choklad, helt underbart tycker jag.Skall till sjukhuset kl 9.30 för behandling nummer två. Det här är jobbigt och jag måste ta tag i mig själv på något sätt. Hur vet jag inte riktigt. Det är så svårt att förklara hur man känner sig, jag menar ,jag går ju inte runt och har ont och jag är inte sängliggande hela dagarna heller. Det här är subtilt och lite skrämmande. Stora påsar med "gift" får så sakteliga, genom dropp gå in i mina blodkärl.En konstig smak i munnen,stickningar i armen och tungan blir stel och jag sluddrar när jag pratar.Huvudet känns tungt och ett krypande illamående infinner sig ett par timmar senare. Tur att man har atabletter som hjälper mot det eländet. Bivärkningarna är, just det svårigheter att sova!  Sova är alltid svårt under den här tiden, ungefär tre nätter sedan blir det bättre igen och man har en vecka att återhämta sig inför nästa behandling. Detta ska pågå resten av det här året!!!! Där har vi problemet. Jag kan inte gå till jobbet för jag är så infektionkänslig och då går det minsann inte att vara i en barngrupp med 20 barn! Jag saknar dom alla redan och alla mina kollegor också. Jag får inte gå dit och hälsa på heller! Något i mig skriker, vad faan har jag gjort för att förtjäna det här? Månadens dummaste fråga, eller hur? Den här sjukdomen drabbar så många och jag är ju långt ifrån ensam. Vad hjälper det,jag mår ju inte bättre för det. Sluta klaga och tänk FRAMÅT i stället. Nu blir det snart fest i form av ett bröllop och det är så positivt det kan bli.Goda vänner kommer hit från England,och två familjer får träffas. Det finns en bra sak till och det är mitt beslut att ta pojkarna, Linus och Andreas, mina barnbarn på semester nästa år.Håll ut, det blir bättre!!!!!!!!

Hemma igen

Var på provtagning i morse och det var bra då jag inget hört från sjukhuset! Bra, då blir det behandling igen i morgon kl. 9.00. Vill ju få det här gjort även om jag tycker illa om det.
Träffade sedan Hayley på stan för att göra lite inköp till bröllopet. Köpte servetter,fina band i olika färger och glittriga stjärnor som ska vara på borden. Det blir nog fint! Nu är det bara dukarna kvar så jag måste ta reda på bordens längd och hur många bord det finns. Vi köpte tyll och gröna sidenband så nu kan vi göra små rispåsar till alla gäster! Det är riktigt kul med alla dessa förberedelser och nu är det inte långt kvar till den stora dagen den 23 augusti!
Det har inte regnat på hela dagen!!!!!

Raindrops are falling on my head......

Lite mysigt är det allt. Det är inte så mycket man kan göra om man nu inte vill dra på sig regnkläder och stövlar och gå ut i regnet! Jag tror faktiskt att jag ska göra just det! Det luktar alltid så gott och så möter man inte så mycket folk.
Det känns lite konstigt i dag för alla mina kollegor börjar jobba men inte jag. Sjukskriven i en evighet !!!! Jag har fortfarande svårt att acceptera det här men jag har som jag tidigare sagt, inget val. I morgon är det dags för blodprover igen och som alltid hoppas jag att de är bra nog så att behandlingarna kan fortsätta som planerat.

Bla-Bla...tryck 1 Bla-bla...tryck fyrkant..........

Jag säger som min dotter Hayley,ORKA........ Ringde GP för att fråga vad som hänt med tidningen och får en massa knappval i örat! Beror det på semestertider eller har man sparat in på en tjänst? Hur som helst kändes det inte bra . Förut kunde man få veta varför t.ex allmän försening eller att det stackars tidningsbudet blivet sjuk. Nu fick man inte reda på något, bara att ens prenumeration förlängs med en dag!!! Så bra då när man har en helårs prenumeration! Nog om detta.
Ett sånt skyfall det blev! Här var riktigt mörkt och jag trodde det skulle bli världens åskväder men det mullrade bara lite långt borta. Det vräkte i alla fall ner och vattnet rann ner för backen! Det är mysigt på nåt sätt trots allt.
Nu ska jag äta en sen frukost i alla fall.

Hallå.......var är min GP?

Ingen tidning på mattan i hallen! Står där och glor, ungefär som om jag glor tillräckligt så kommer en tidning fram!! Det händer inte ofta men det är likadant varje gång, man står där och tittar. Får väl ringa och höra vad som hänt. Har nu läst GP på nätet men det är inte samma känsla som att sitta vid köksbordet, med kaffe och tidning. Jag vet , det är väl ingen stor grej men det säger en hel del om vanans makt, eller hur?
Det regnar från och till så i dag stannar jag inne och läser, ser på film och har det allmänt mysigt!

Drömmar.........

Jag ringde till resebyrån Ving....... och nu har jag en intresseanmälan gjord på en resa nästa år! Ja, jag vet, det är ett helt år dit men man måste veta hur mycket det hela kommer att kosta , ungefär. Nu vet jag och det känns så kul att börja spara till något som betyder så mycket. Att få resa till Kreta med " mina två pojkar" är en dröm som nu ska bli en verklighet. Två veckor ska vi vara borta och det kommer att ge deras mamma en välförtjänt semester!! Samtidigt får jag privilegiet att spendera tid med två barn och inte vilka barn som helst utan mina barnbarn!
Kände mig riktigt upprymd och åkte in till stan en snabbis för att köpa räkor och en flaska vitt! Skall sitta på balkongen och äta sedan i kväll. Är det sant att det skall regna i morgon? Det känns konstigt att det här ljusa, vackra ska bli grått. Det är magiskt tidigt på morgonen när man vaknar och en strimma sol lyser på väggen och man vet att det blir ännu en fin dag.
Nu har jag precis läst färdig "Tusen strålande solar". Ännu en vacker bok om kvinnöden i dagens Afghanistan. Berättelsen skakar om mig och det är svårt att fatta att allt detta faktiskt händer i nutid! Om ni inte redan har läst Khaled Hosseinis böcker så gör det! De är helt enkelt underbara!

Värmeböljan tar slut?

Lite ångest känner man , trots allt, när man ser på TV att nu blir det ändring på vädret till mer ostadigt och så att säga "normalt" sommar väder! Egentligen vill jag bara till havet men det är för varmt på bussar och spårvagnar så det går inte, tyvärr. Jag vill i alla fall göra något speciellt i dag så jag får fundera och se vad som dyker upp.
Återkommer senare!

RSS 2.0